A forradalmunk, teremtő erő. „Kicsiben mindent meg lehet csinálni.”– tartják sokan. Borászatunk bár kicsi, mégsem jelentéktelen. Mi nem akarunk mindent, csak azt, ami értékes. Az értékek körülvesznek bennünket. Értékes a termőhely, amelyből a szőlőtőke évtizedeken át táplálkozik; és a gyümölcs, amely meghálálja az odafigyelést és a szakértelmet. De még értékesebb az, ami az emberrel történik, ha ilyen értékek veszik körül. Az értékek ugyanis ösztönöznek, hitet és értelmet adnak a cselekvésnek: arra késztetnek, hogy az értékeket felfedjük mások előtt.

 

A forradalmunk a változás ígérete.  Mert egy igazi forradalomhoz nem elég, hogy rejtett értékeket fedezzünk föl magunknak. Igaz, hogy a változás a felismeréssel kezdődik, de az értékeket meg kell osztani másokkal. Hisszük, hogy boraink kellően kifejezően közvetítik értékeinket.

 

A forradalmunk, személyes történetünk. Minden borunkat áthatja a termőhely tisztelte és a törekvés, hogy a terroir legszebb arcát mutassuk meg. Célunk megvalósítása során nem tűrjük a megalkuvást: „édes vörös” nincs!

 

A forradalmunk az életünk.